Euro Pergola Retractabila  / Acoperis Retractabil

Este un sistem elegant de umbrire, care poate fi instalat și utilizat în toate sezoanele acoperis retractabil cu telecomanda. Țesătura modelată tridimensional, cu proprietate de rezistență la lumină și căldură, adaugă o imagine aparte pergolei.

Permite utilizarea cea mai eficientă în locurile cu condiții patru anotimpuri  inculisiv cu ploaie și zăpadă.Euro Pergola Retractabila Cu caracteristica luminoasă, spațiile arată aparte. Se asigură o ambianță plăcută cu o vizibilitate luminată. Acoperis Copertina Retractabila

Este un sistem de acoperiș retractabil special proiectat cu construcția de aluminiu plat

Euro Pergola este un sistem de acoperiș retractabil, adaptat structurii din aluminiu. Cu un design curat și modern, Euro Pergola adaugă valoare domeniilor dvs. exterioare.
Produsul este  destinat utilizării în toate cele patru anotimpuri. Dacă se dorește,  Euro Pergola Retractabila  poate avea închidere geam glisanta sau geam ghilotina verticala.

ILUMINARE LED DIMABIL

Iluminare puternică sau iluminat scăzut de atmosferă; toate acestea sunt disponibile cu opțiuni de iluminare spot sau de iluminare liniară cu tehnologie LED.
Puteți controla intensitatea luminii de la telecomandă

TELECOMANDĂ
La produsele noastra  sunt utilizate motoarele franceze Somfy cu renume internațional.
Sunt garantate timp de 5 ani și folosind tehnologia RTS, motoarele pot fi puse în funcțiune cu o simplă apăsare de buton.

Adresa Magazin

Euro 

Toate modelele Pergola vă oferă un nivel unic de confort.

Cu modelele Pergole Retractabile spatiul dvs. devine util si placut .Puteți spori spațiul locatiei sau  al casei dvs prin lux și confort. Pergola Retractabila acoperă suprafețe mari și mici si poate fii   proiectata de sine statatoare sau montata pe perete. Vă invităm să descoperiți cum  copertine retractabile special produse poate adăuga valoare casei sau terasei dvs.

Introducere și caracteristici de produs

Pergola este adaptata pentru a fi format ca o singură teșitură pe suporturi din aluminiu,

Pergola este proiectata și fabricata pentru utilizare în toate cele patru anotimpuri.

Se poate transforma într-o grădină de iarnă cu un acoperis copertina retractabila

controlat de sistemul de structura înclinată canalizat prin jgheaburi de ploaie ascunse.

Mișcările de deschidere și de închidere ale capacului de acoperiș sunt realizate de motoarele BECKER și SOMFY care au control de la distanță.

Dispozitivul de tensionare este prevăzut cu un sistem special de curea de distribuție.

Profilele de șină utilizate sunt din aluminiu, piesele de legătură sunt galvanizate și metale INOX.