PERGOLA STANDART

EURO PERGOLA
 
Oferim soluții moderne pentru zonele exterioare.
Cafe și restaurante Pergola Systems
Sisteme de grădină și terasă Pergola
Pergolatechnical Sisteme de locuințe. Pergola Automat este una dintre alternativele de acoperiș oferite de copertină. Tentul motorizat, care oferă posibilitatea de control de la distanță, este inclus în multe standarde de avantaje. Mai ales pentru zonele comerciale (hoteluri, cafenele, restaurante, grădini de ceai etc.) este primul loc. Una dintre cele mai mari caracteristici ale sale este capacitatea de a porni și opri în orice moment. Proiectoarele autodirectoare vă scutesc de iluminare. Numărul de comandă și comanda pot fi făcute după dorință. Apa este transferată prin intermediul transportoarelor prin evacuarea secretă a apei. Profilurile dvs. pot fi selectate în orice culoare și design, iar țesătura dvs. poate fi selectată din mai multe culori diferite. Toate acestea sunt caracteristicile care sunt promise și oferite împreună cu produsul, dar principala problemă care trebuie luată în considerare în acest moment este calitatea acestor caracteristici. LED-urile utilizate în iluminat, sistemul de motor, mecanismul de execuție, calitatea țesăturilor pot fi considerate ca fiind primele. Preturile Smart Preturi automate sunt echivalente cu calitatea echipamentului si calitatea implementatorului.
Un potential foarte mare pentru terase si restaurante pentru imbunatatirea fluxului de clienti si crearea unui spatiu suplimentar pentru toata perioada anului indiferent de vreme, sunt pergolele retractabile. In acest fel cu ajutorul sistemului pergola cu tavan retractabil, care este usor de utilizat si intretinut, nu va pierdeti vechii clienti ci dimpotriva altii noi va vor trece pragul.

Structura unui sistem pergola poate fi diferita in functie de profilul si modelul acesteia. Sistemul pergola cu diversele sale accesorii poate fi asamblat si montat atat separat cat si atasat unei constructii deja existente.

WhatsApp chat
Call Now Button