Sticla tip geam balcon (Sticlă pliabilă)

Inchidere Geam Balcon (Geam pliabilă) / Inchidere Geam Terasa

Deoarece sistemul are o ușă în sine, sistemul are o structură care poate fi deschisă în orice moment. Sistemul de sticlă pliantă este utilizat în special în locuri unde locurile de muncă și zonele de intrare sunt aglomerate. 

Inchidere Geam Balcon / Inchidere Geam Terasa
Sistemele de Inchidere Geam Balcon (Geam pliabilă) sunt de asemenea sisteme de izolare termică și fonică.sistemele de sticlă pliante combină simplitatea cu stilul. Oferim o linie ușor de instalat și durabilă, cu o gamă de opțiuni de design de înaltă calitate, atractive pentru a personaliza aspectul casei dvs. Experții noștri tehnici vă vor oferi cu siguranță soluția potrivită.

Inchidere Geam Balcon / Inchidere Geam Terasa

Acest sistem este o serie complet de elită, iar grosimea peretelui de aluminiu utilizată este de 3 mm. Fiecare roată utilizată în sistem este alcătuită din două rulmenți. Sticla de 8 mm și 10 mm poate fi aplicată în sistem. Greutatea sistemului variază între 30 – 40 kg. Capacele sunt disponibile pentru toate gradele. Deoarece capacele sunt fără șurub, există un material inoxidabil. Înălțimea maximă care trebuie utilizată este de 3000 mm. (Cu sticlă de 10 mm) Cornul folosit, capacul de ieșire și blocarea sunt inox și sunt fabricate pe mașini CNC. Fixarea firului de țesut a fost aplicată în carcasă și penetrarea apei a fost împiedicată în deschiderea aripilor.

Inchidere Geam Balcon / Inchidere Geam Terasa

Sistemele de balansare din sticlă combină simplitatea cu stilul. Oferim o linie ușor de instalat și durabilă, cu o gamă de opțiuni de design de înaltă calitate, atractive pentru a vă personaliza aspectul de casă.
Experții noștri tehnici vă vor oferi cu siguranță soluția potrivită

Inchidere Geam Balcon / Inchidere Geam Terasa

Datorită opritorului mobil, fiecare deschidere a aripii poate fi blocată în orice loc. Ochelarii sunt montați pe bazele superioare cu ajutorul știfturilor. Siliconul utilizat conține aditiv antibacterian care împiedică formarea bacteriilor. Deoarece încuietorile sunt metalice, ele sunt sigure împotriva furtului. Blocare pentru copii disponibilă.

Contact

Locatie Adresa