ACOPERIS GEAM TAVAN MOBIL

INFORMAȚII TEHNICE

  • Poate fi deschis până la un procent dorit. 4/3 – 5/4 – 1/2 etc.
  • Funcționează cu logica de evacuare a apei. Apa este garantată.
  • Minim 15% trebuie să funcționeze pe panta acoperișului.
  • Laminat simplu 5mm + 5mm laminat
  • Sistemul este prevăzut cu geam termopan, iar ferestrele sunt laminate, cu temper de  4 + 4, 10 + 6 temperate.
  • Lățimea maximă a lățimii ramei/carcasei sistemului este de 150 cm.
  • Adâncimea sistemul de sticlă poate fi aplicat până la 3 m, folosind din nou rulment.
  • Spațiul cu dimensiune de 60 m2 poate funcționa cu un singur motor.
  • Nu există o limitare a dimensiunii, în funcție de spațiile care trebuie realizate
  • Pot fi realizate închideri de piscine, cafenele și restaurante, terase, grădini etc. tși orice alte spații, în funcție de cum doriți.

MOTOR ȘI COMANDĂ DE LA DISTANȚĂ

PUTERE MOTOR VAC/ HZ: 230/50 VAC / HZ

SISTEMUL DE TAVAN DIN STICLĂ, CU TERMOPAN ȘI

DEPLASARE UN SINGUR GEAM

În timpul iernii, Grădina de iarnă vă va oferi  plăcerea de a savura ceai fierbinte sau cafea la temperatura camerei, în vreme rece și înzăpezită. Modelul de Grădină de iarnă, cu balcon din geam, pliabil vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a admira frumusețile, sub aspect vizual.

Grădinile de iarnă permit mărirea spațiilor de locuit  și, practic, vă  aduc grădina în casă, într-un fel. Grădinile noastre de iarnă oferă izolație termică ideală și construcții raționale cu  costuri reduse de energie și confort ridicat de viață.

Cu Sistemele de Grădini de Iarnă  Pergolatechnical  vă puteți face grădina atât impresionantă cat și modernă. Aveți o casă cu grădină și dacă doriți să vă folosiți grădina în timpul iernii sau doriți să o utilizați în condiții mai bune, sistemele Balcon din sticlă Pergolatechnical și Sistemele de Asigurare Umbră, vă oferă o gamă largă de modele și stiluri.

Mai ales cei cu o grădină mare pot face grădină de iarnă din zonele exterioare  ale casei. Pentru cei care doresc să pregătească o grădină mare de iarnă, zona poate fi închisă, într-n mod ingenios,  în zona potrivită.  În acest sens,  se poate închide partea de jos  cu geam și se realizează astfel un spațiu dorit. Prin pregătirea grădinii de iarnă , se asigură un spațiu elegant și prin urmare aici se poate petrece un timp plăcut.  Pentru grădina de iarnă, părțile superioare, de sus, se pot amenaja cu sisteme pe bază de geam. In acest mod, puteți beneficia de plăcerea de a savura natura și în lunile de iarnă.

Având în vedere materialele de calitate pe care le folosim la sistemele pentru grădina de iarnă, se asigură un mod mai rezistent și mai eficient de păstrare a căldurii. Ca urmare a folosirii acestui sistem, se păstrează căldura în anotimpul rece.

Având în vedere că se folosesc materiale rezistente la ploaie, acest lucru nu influențează spațiul din interior pe timp de ploaie. In sistemele de grădină de iarnă, fiecare poate opta pentru un preț convenabil și își poate realiza un spațiu plăcut, pentru persoana sa. In cazul construcției grădinii de vară, se poate  poate alege un sistem de închidere și deschidere, iar grădina se poate deschide în totalitate și asigura împrospătarea aerului.

Cu sistemul de acoperire din geam/sticlă pliabil, când se deschide partea de sus, spațiul se poate deschide  cu ușurință cu sistemul de geam rabatabil. In timpul verii, atunci cand se dorește, acest spațiu poate fi utilizat prin deschiderea lui completă. In conformitate cu măsurătorile efectuate, partea superioară se deschide sau poate regla, în formă fixă.  In  partea superioară, se pot folosi sistemele cu prelată/cort. In același mod, pot fi folosite sistemele cu geam și de închidere terasă la  grădina de iarnă. Partea superioară este pregătită din materiale de calitate conform dorințelor clientului.

Datorită acestui sistem, chiar și în cele mai dificile condiții meteo, grădina nu va fi afectată. În acest fel, poate fi ușor utilizată perioada de  vreme, în anotimpul de iarnă.  În același mod, în  conformitate cu  măsurătorile efectuate, se pregătesc sistemele de geam și în părțile inferioare, de jos. Acest lucru poate fi realizat în funcție de doleanțele clientului.  Pentru o funcționare convenabilă, sistemele de pliere pot fi o alegere mai precisă pentru deschiderea completă, în totalitate a spațiului.

Gradina de iarna poate fi considerata un mediu plăcut si elegant pentru toți cei care doresc să beneficieze de frumusețea naturii. Pentru persoanele care doresc să aibă un spațiu  plin de flori și natură pe timp de iarnă,   se pot amenaja spații mai largi, care pot fi utilizate în mod confortabil. Orice fel de gândire, de concepție  poate fi aplicată în zona pe care o vom pregăti pentru o grădină frumoasă de iarnă. În etapa de pregătire, ideile și solicitările clienților sunt ascultate  cu atenție și se asigură  furnizarea celor mai bune servicii. În acest fel, satisfacția clienților este asigurată în cel mai bun mod.

Datorită materialelor de calitate, pot fi înlăturate orice fel de inconveniente.  Pierderea de căldură este redusă la maxim în sistemele de grădină de iarnă. În acest fel s-ar putea să beneficiați de  grădină caldă și frumoasă în timpul iernii. Prin ajustarea temperaturii grădinii, este posibil să vă relaxați în această zonă prin crearea de diferite spații . In concluzie,este creata o zonă frumoasă, plăcută pentru cei care iubesc verdele si natura.